Dyt-dyt: Ophidset Robert de Niro i sammenstød med Trump-tilhængere

Robert De Niro erklærede i går sin støtte til Biden, angreb Donald Trump og bekæmpede et aggressivt bilhorn på samme tid. Det skete foran retsbygningen på Manhattan, hvor slaget om Trumps ‘hush money’ (tys-tys-sagen, red.) står. Efter De Niros ‘dyt-dyt-tale’ havnede skuespilleren i ophidsede meningsudvekslinger med Trump-supportere.

de-niro-1-snip-deposit

Den dobbelte Oscar-vinder Robert De Niro havde en begivenhedsrig dag i går. Og takket være mediernes mange kameraer kunne vi alle se begivenhederne udspille sig. Det gik ikke stille for sig. Nederst i artiklen er der links til et par underholdende videoer af gårsdagens dramatiske optrin.

Det startede, da Robert De Niro målrettet – med bodyguards, et stort følge og iført et kvalitets-mundbind – kom gående ned mod retsbygningen på Manhattan, hvor tidligere præsident Donald Trump er oppe imod flere anklager i tys-tys-sagen, der handler om, at Trump angiveligt betalte den tidligere pornoskuespiller Stormy Daniels ca. 900.000 kroner for at tie-stille om en affære fra 2006. Hush money.

Hush money er ikke i sig selv ulovligt, men anklageren mener, at pengene blev taget fra Trumps egne kampagnemidler og var et forsøg på at påvirke valgkampen. Og derfor vil anklageren have Donald Trump i fængsel.

Robert de Niro nåede frem, tog mundbindet af. Og trådte op på pulten.

Læs også: Kommentar: Årets tegning – og (lidt af) historien bag

Dyyt dyyt dyyt

“Twin Towers faldt lige derovre. Denne del af byen var som en spøgelsesby, men vi lovede, at vi ikke ville tillade terrorister at ændre vores livsstil. Jeg elsker denne by. Jeg vil ikke ødelægge det. Donald Trump ønsker at ødelægge – ikke kun byen, men landet, og i sidste ende kan han ødelægge verden,” sagde Robert De Niro, og så gik bilhornet i gang. Dyyt dyyt dyyt – konstant og hele tiden. Ifølge medierne var dyt-dyt-bagmanden en Trump-supporter, der søgte at ødelægge De Niros tale til mediernes mange kameraer og mikrofoner med logo på. Den mission lykkedes i hvert fald halvt.

En irriteret De Niro fortsatte, men timingen i ordene tydeligt skæv på grund af det utroligt irriterende og vedholdende bilhorn:

“Hvis Trump vender tilbage til Det Hvide Hus, kan du kysse disse friheder, som vi alle tager for givet, farvel. Og valg – glem det. Det er slut, it’s done. Hvis han bliver valgt, kan jeg fortælle dig lige nu, han vil aldrig forlade embedet. He will never leave!. Han vil ALDRIG forlade embedet. Det ved I. Han vil være diktator for evigt,” sagde De Niro og gav herefter sin fulde støtte til Biden-Harris-kampagnen.

“Dette er ikke en trussel. Det er en realitet. Det er derfor, jeg har tilsluttet mig Biden-Harris-kampagnen: Fordi den eneste måde at bevare vores friheder og beholde vores menneskelighed er ved at stemme på Joe Biden som præsident. Virkelig! Vi har ikke noget valg.”

I er gangstere!

Efter dyt-dyt-talen var Robert De Niro og skuespillerens store følge omgivet af ophidsede Trump-supportere, der jo i forvejen er på plads omkring retsbygningen i Manhattan. Der gik ikke længe før De Niro havnede i ophidsede meningsudvekslinger med Trump-supportere.

En rasende Robert De Niro, mens han fortæller Trump-supporterne, at han og resten af Demokraterne er gentlemen, mens Trumptilhængerne alle er gangstere. Trumptilhængerne lød ikke til at være enige.

“I kan ikke skræmme. Det er hvad Trump gør. Han forsøger at skræmme. Vi kæmper tilbage. Vi forsøger at være denne verdens gentlemen – demokraterne. I er gangstere! Gangstere!” råbte Robert De Niro med stor mund og strittende pegefinger.

De Niros argumenter blev besvaret med Trumptilhængernes argumenter om, at De Niros film ‘stinker’ og at han ‘har solgt ud’.

Alt i alt en åben diskussion mellem uenige parter.

Se et par eksempler på mediernes dækning af dramaer her:

Her er det Inside Edition, der laver et lille sammendrag:

Her er det CNN med en 15-minutters sag om optrinnet. Bemærk bil-hornet, der begynder lige efter 6 minutter:

[email protected]k

Fotos: Depositphotos.com

FØLG PSST! PÅ FACEBOOK OG X

TIL FORSIDEN