Leder: Biden stukket i ryggen af sine egne

Medierne vil have dig til at tro, at det var Bidens præstation i debatten med Donald Trump, der har kastet det demokratiske parti ud i panik. Sagen er, at både demokraterne og medierne havde skrevet manuskriptet på forhånd. Bidens præstation var hverken værre eller bedre end forventet – den var PRÆCIS som forventet.

joe-biden-deposit-snip-1

Du har fået samme besked fra alle dine ‘medier’ i dag, så er glad for du er her. Nu skal du høre noget andet.

Du skal finde dit premium bullshit-filter frem. Du kommer alligevel til at få brug for det i takt med, at præsidentvalget i USA nærmer sig.

Se de altid enige mediers analyser om debatten Biden vs. Trump i dag. Hvis du ikke undrer dig, har du ikke indstillet dit filter.

De altid enige medier er enige om, at Biden var helt væk i nattens CNN-præsidentdebat, at han var gammel, mumlende, usammenhængende. Måske senil. Syg. Uegnet. Og de er alle sammen, uden omsvøb, enige om, at Trump vandt. De meldinger bør vække din mistanke. I den grad.

I det hele taget: Når alle ‘medier’ tæppebomber dig med præcis samme budskab, bør du være på vagt. Det håber jeg, du nu ved. Det betyder som regel, at de er i gang med en koordineret indsats for at flytte dig derhen, hvor de ønsker dig.

Og hvorfor skulle du dog selv ønske at komme derhen? Det sted er jo næppe bedre for dig.

Læs også: EU kræver fuld overvågning af din fortrolige kommunikation

Talerør for et politisk parti

CNN kunne umiddelbart efter debatten melde om ‘panik hos demokraterne’. CNNs John King havde i løbet af debatten talt med ‘fremtrædende valgte ledere’, der ifølge John King var “i panik” over Bidens præstation. Allerede i minutterne efter debattens afslutning taler CNN-panelet om panik, udskiftning af Biden og andre løsninger for det demokratiske parti. Det kan du se lige her.

Når du nu forstår, at CNN er et autoriseret talerør for det demokratiske parti, Big Pharma m.fl. bør du spørge dig selv om: Hvorfor siger de det? Den lader vi lige hænge lidt.

Se hvad de danske medier skriver i dag. Se hvad deres ‘eksperter’ siger.

Se for eksempel Ekstra Bladets leder ved tvangsvaccinationsfanatiker Mads Kastrup, der igennem længere tid har katapulteret sig helt op i førerfeltet af magthavernes nyttige idioter.

“Joe Biden er en egoist. En affældig. En selvbedrager. Biden er narcissist med selvgodhed i ascendanten. Efter natten til fredag er han en faldende mand i alle betydninger,” skriver lederskribenten, der i slutningen af 2021 mente, at alle danskere ‘skulle tage stikket eller blive hjemme’.

Jeg forudser, at Mads Kastrups tid på det moderne medie EB, der engang var folkets avis Ekstra Bladet, snart er forbi. Han skal videre. Jorden er gødet, på EBs regning, og Kastrup er klar til næste vellønnede skridt.

Læs også: Tvangsvaccinationstilhængernes tabte stemme

Skrevet på forhånd

Ingen, som i INGEN, der har fulgt ordentligt med siden Biden blev præsident, kan erklære sig overrasket over Bidens præstation i debatten, der vel at mærke er den tidligste debat mellem to præsidentkandidater i historien. Den tidlige debat giver til gengæld tid til at liste en ny kandidat ind, ‘hvis’ nu Joe Biden skulle vise sig at være for gammel, usammenhængende, vrøvlende og senil.

Ja, Biden tabte tråden. Ja, han var vred, konfus, vrøvlende, usammenhængende. Ja, han stod forvildet tilbage efter debatten og måtte støttes og føres af sin kone for at finde væk fra scenen og komme sikkert ned af det mindste trappetrin i verdenshistorien, men det har vi set i årevis nu.

Trump var som så ofte før den uforberedte skoledreng, en bluff-karl, der talte som om, at han havde læst på lektien, men i virkeligheden havde han kun overskrifter og tomme tønder. Så misforstå ikke: Trump var aldeles uimponerende.

Men dog ved sine fulde fem.

Det er Biden ikke. Har han ikke været længe. Det ved alle, der søger reelle informationer fremfor at lytte til de statsstøttede medier.

Lige præcis dette ansigtsudtryk havde Joe Biden igennem det meste af debatten (screenshot: CNN).

Sniffe og gumle

Men forfaldet, der blev tydeligt for hele verden (især det segment, der primært orienterer sig via traditionelle medier) i løbet af debatten, er ikke, hvad medierne har fortalt dig. Indtil nu.

Akkurat som ‘medierne’ aldrig har fokuseret på Joe Bidens trang til – i fuld offentlighed – at sniffe og gumle løs på et utal af børn og unge. Hvis Donald Trump havde udvist samme grænseoverskridende opførsel, skulle du se ramasjang for alle pengene. 100 procent sikkert.

Gå et års tid tilbage i tiden, og det var en ’konspirationsteori’, at Biden var helt væk. Tydeligt ikke rask, tydeligt ikke i stand til at være verdens mest magtfulde mand. Men nu er det ‘sandhed’. Og det skyldes ifølge medierne først og fremmest Bidens præstation i debatten..?

Virker dit filter nu? Tester det positiv for bullshit?

Hit the road, Joe!

Det er skrevet på forhånd. Alle vidste, at Joe Biden ville blive ramt af ‘senior moments’ i løbet af debatten. Det manus skrev sig selv. Selv på intens forberedelse og mulige opkvikkende ‘medikamenter’ så vi det. Flere gange.

CNN og kumpanerne – ja deri indgår også de danske medier – fortæller dig nu, at Biden ikke er egnet til at være præsident, at demokraterne er i panik og ‘noget skal gøres’. Men hverken det demokratiske parti eller deres talerør ‘medierne’ er overraskede. De vidste naturligvis, at det ville ske.

De vil af med Joe Biden, der hele vejen igennem har stået til at tabe til Donald Trump. De ved godt, at folket ser, at Biden er en gammel, syg mand, der bliver trukket rundt i manegen af andre. Det er umuligt ikke at se.

De vil have en ny. En anden. Gavin Newsom og Michelle Obama bliver nævnt igen og igen.

GFY?

Biden blev stukket i ryggen af sine egne. Gad vide, om han selv forstår det.

Gad vide hvad de fortæller den gamle, forvirrede mand?

Men jeg tænker: Han er også et politisk (rov)dyr. Og gad vide om han i virkeligheden, som det politiske dyr han er, er bevidst om, at han selv har fat i den lange ende?

Gad vide om det er derfor, han kører videre?

Måske gamle Joe, som jo – og dét ved han, at han er – er Amerikas præsident, har en sidste besked til det demokratiske parti, medierne og alle de andre, der mener at vide, hvad han skal og ikke skal?

Måske den besked er GFY?

Hvorfor skulle han frivilligt opgive magten? For at sygne hen og dø i fred?

[email protected]k

Jens Mogensen, Psst!

Fotos: Depositphotos.com

FØLG PSST! PÅ FACEBOOK OG X

TIL FORSIDEN