Fokus: Kennedys lækkede samtale med Trump

Ved du, når du bliver udsat for et ‘splash’? Et lækket, privat opkald mellem den uafhængige præsidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. og republikanernes kandidat, Donald Trump, gav de altid 100% enige danske medier en ny anledning til igen at gå løs på ‘anti-vaxxerne’.

trump-deposit-snip

Sikke et indblik, vi fik der. Sikke en historie. Og som forventet: Sikke en dækning af historien af de danske medier, men den vender vi tilbage til.

Et privat opkald mellem den uafhængige præsidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. og republikanernes kandidat, Donald Trump, er blevet lækket. Den opsigtsvækkende samtale blev optaget på video, og man ser optagelsen af Robert F. Kennedy Jr., der taler med tidligere præsident Donald Trump på højtaler. I 98 sekunder kan man høre alt, hvad de siger.

Robert F. Kennedy Jr. skriver, at offentliggørelsen var en fejl.

”Da præsident Trump ringede til mig, optog jeg med en intern videograf. Jeg skulle have beordret videografen til at stoppe optagelsen med det samme. Jeg er forfærdet over, at dette blev lækket. Jeg undskylder til præsidenten (Donald Trump, red.)”, skriver Kennedy Jr. på X.

Du kan se videoen på X lige her.

Et privat opkald mellem den uafhængige præsidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. og republikanernes kandidat, Donald Trump, blev lækket. (Screenshot: X)

Børnevaccinationsprogram ude af kontrol

Samtalen starter med, at Trump gentager sine bekymringer om det amerikanske børnevaccinationsprogram, og samtidig roser han Robert F. Kennedy Jr. for hans arbejde på det felt. Det er – måske som forventet – kun Donald Trump, der taler.

Donald Trump har flere gange tidligere udtrykt bekymring for, at det amerikanske børnevaccinationsprogram kan medføre autisme og andre negative effekter hos børn. Allerede i 2015 adresserede Donald Trump den voldsomme stigning i autisme, der har været i USA.

”Autisme er blevet en epidemi. For 25-35 år siden var det ikke sådan. Det er fuldstændigt ude af kontrol,” sagde Trump dengang.

Mange professionelle sundhedskapaciteter kæder stigningen i autisme og andre lidelser sammen med de enormt mange vaccinationer amerikanske børn skal igennem, hvis de skal følge vaccinationsprogrammet (på engelsk: US child vaccination schedule). De mener, at emnet skal undersøges, og de ønsker helt overordnet en kritisk tilgang til emnet.

Og som vi alle nu alt for godt ved: Det er jo et meget ’kontroversielt’ ønske, når emnet er vacciner.

Hvis du har modet til alligevel at udtrykke det ønske, kommer myndigheder og myndighedernes bedste venner, medierne, efter dig. De vil sværte dig, latterliggøre dig, lyve om dig. Bevæbnet med nul nysgerrighed, nul objektivitet og absolut nul ønske om at informere offentligheden med saglig, upartisk information.

Læs også: De største mediestøtte-modtagere vil gerne af med støtten – hvad venter vi på?

Fra 11 til 39

I 1983 var der i USA 11 vaccinationer, som barnet skulle følge, indtil barnet var 17 år. I dag er tallet 39. Til sammenligning er tallet i Danmark 7 (!).

Den usikre og ineffektive Covid-19-vaccine, som der ikke findes et eneste godt videnskabeligt argument for at børn skal modtage, er den seneste nye anbefaling til det almindelige børnevaccinationsprogram. Børnene bør modtage den, når de er 6 måneder, siger Amerikas sundhedsmyndigheder.

Nogle af vaccinerne kræver imidlertid flere stik og andre stik er tilbagevendende. Hvis du tæller det samlede antal stik, barnet skal have, er tallet langt over 100 fra 0-17 år.

Du kan se CDCs (Centers for Disease Control and Prevention – den amerikanske version af Sundhedsstyrelsen, red.) opgørelse af børnevaccinationsprogrammet (US child vaccination schedule, red) lige her.

Til en baby eller en hest?

Ordet bekymring er til gengæld ikke dækkende for Robert F. Kennedy Jr’s holdning til det amerikanske børnevaccinationsprogram, som han gentagne gange skarpt har kritiseret, debatteret og i det hele taget udstillet. Præcis derfor bliver Kennedy Jr. konsekvent omtalt som anti-vaxxer af de altid enige medier.

Trump siger i samtalen med Kennedy, at:

”Der er noget galt med hele systemet. Du ser babyen pludselig ændre sig drastisk. Jeg har set det for mange gange,”

Donald Trump taler også om, at det er nogle store doser børnene får. At det er meget store mængder vaccine, som barnet bliver sprøjtet med. At det ligner en dosis, der er beregnet til en hest.

Derudover siger Trump, at kuglen, der snittede hans øre, lød som ”verdens største myg”. Og ellers er der lidt andet sweet-talk, der ikke efterlader så meget tvivl om, at Trump godt kunne tænke sig, at Robert F. Kennedy Jr., der som uafhængig kandidat i diverse målinger summer omkring nærmest uhørte cirka 20%, ville trække sig fra ræset.

Og det er så de 98 sekunder. Kennedy Jr. får nærmest ikke et ord indført.

Læs også: EU kræver fuld overvågning af din fortrolige kommunikation

FALSKE ’konspirationsteorier’

Tilbage til de danske medier.

Og vi starter med TV 2, der ligesom langt de fleste etablerede danske medier naturligvis har valgt at informere danskerne om den opsigtsvækkende offentliggørelse af opkaldet.

Og TV 2 spilder ikke tiden – helt i starten af artiklen skriver nyhedsmediet, at:

”I opkaldet hører man blandt andet Trump gentage falske konspirationsteorier om børnevaccinationer, deres sikkerhed og effektivitet.”

Sådan!

Det er ikke et citat fra en ekspert. Der er ingen, der siger de ord. Det er TV 2s journalist, der er den alvidende ekspert her. Så det er altså ifølge TV 2 hævet over enhver tvivl, at Amerikas børnevaccinationsprogram er “sikkert og effektivt”.

Og bemærk – endelig – at ordet ”konspirationsteorier” ikke længere er nok. Nu siger en stemme (igen: den alvidende journalist) at det er “falske konspirationsteorier”.

Psst! har et enkelt (dobbelt)spørgsmål til artiklens alvidende journalister (ja, de var to om at lave den), som hedder Franziska Weiss Lauritzen og Mie Haugaard:

1A: Ville I lade jeres eget barn gennemgå det amerikanske børnevaccinationsprogram?

1B: Hvor mange penge skulle I have for at lade jeres eget barn gennemgå det amerikanske børnevaccinationsprogram?

Psst! stiller spørgsmålet fordi man selvfølgelig skal være fuldstændigt hjernevasket og i toptung trance, hvis man frivilligt ville udsætte sit eget barn for den mængde gift, som de amerikanske sundhedsmyndigheder anbefaler børnene at få.

Læs TV 2s historie her.

Han sagde altså ‘visse ting’!

Vi skal også runde det moderne medie EB, som engang var Ekstra Bladet, folkets avis.

Vi ved allerede, hvad EB står for: Hyldest af coronapasset og et inderligt ønske at tvangsvaccinere alle de danskere, der ikke frivilligt lod sig vaccinere, og EB overrasker heller ikke i deres historie om det lækkede opkald.

Læs fx denne passage, der angiveligt er skrevet af et voksent menneske, en uddannet journalist:

“I årevis har han (Kennedy Jr., red.) ført en større anti-vaccinekampagne, der kun intensiveredes under coronapandemien. Flere af hans familiemedlemmer har taget afstand fra hans udtalelser om coronapandemien og i december begyndte han også selv at trække i land og benægte, at han havde sagt visse ting,” gengiver EB, der altså forsøger at væve usandheder og uvidenhed sammen i et uspecifikt, barnligt sprog uden at nogen lægger mærke til det.

Alle som én

Jyllands-Posten får også nævnt, at Kennedy Jr. er kendt for sine anti-vaccine-holdninger. Ritzau og Reuters har udsendt ‘nyheds’-telegrammer, hvori de får sneget et citat ind fra Biden, der siger, at:

“Trump og hans anti-vax-ven “Bobby” spreder farlige konspirationsteorier, der truer den livreddende pleje, som titusinder mennesker er afhængige af.”

Det ‘nyheds’-telegram blev blandt andet bragt i B.T..

Uanset hvor du har læst nyheden, har du fået at vide, at Robert F. Kennedy Jr. er skrupskør antivaxxer, og at Trump leflede for de ‘farlige, uansvarlige holdninger’. Du har ikke kunnet undgå det. Det siger de danske medier i bedste fald uden at vide en dyt om det amerikanske børnevaccinationsprogram. Men vi tror selvfølgelig ikke længere på ‘bedste fald’.

Du skal derfor vide herfra, at du aldrig i livet ville udsætte dit eget barn for det amerikanske børnevaccinationsprogram. Du ville nægte. Det program er fuldstændigt ude af kontrol, de amerikanske sundhedsmyndigheder har for længe siden overgivet sig til Big Pharma, der tjener deres penge på syge mennesker. Flere syge giver flere penge.

Mediernes taktik på opkalds-historien hedder et ‘splash’, og det er beregnet til, at du skal tro, at du læser sandheden. Du læser jo det samme – alle vegne – så hvordan kan det være forkert? Right?

Godt, vi nu ved bedre.

Pas godt på dig selv – du er under konstant angreb fra den 4. statsmagt. Saglig, upartisk oplysning er død og borte.

[email protected]k

Fotos: Depositphotos.com

FØLG PSST! PÅ FACEBOOK OG X

TIL FORSIDEN