Åh åh! 'Konspirationsteoretikeren' Kennedy lover handling: Vi har de SYGESTE børn i verden!

Konspirationsteoretiker og antivaxxer Robert Kennedy Jr., skrupskørt sort får i Kennedy-familien, tager graden af kukkeluk til nye højder i sit første interview siden han droppede ud af præsident-ræset. Nu vil han give alle amerikanere tre økologiske måltider om dagen og samtidig spare trilliarder i forhold til, hvad diabetes/vægttabsmedicin som Ozempic samlet set vil koste landet, der er ramt af en katastrofal fedmeepidemi.

kennedy-snip-kennedy24com

Hvis du følger med i de danske medier, kender du Robert Kennedy Jr. som konspirationsteoretiker, antivaxxer, vaccineskeptiker, antimyndighedsekstremist, ytringsfrihedsfundamentalist. Indsæt selv lystigt.

Med andre ord: En tosse med kuk-kuk i kasketten. Skrupskøre Kennedy, familiens sorte får.

Har du i øvrigt nogensinde selv lyttet til ham – fx i en interviewsituation, hvor man tillader sig at gå i dybden?

Læs også: Fokus: Kennedys lækkede samtale med Trump

Hvis svaret er nej, bør du måske give dig en mulighed for at lytte til manden i stedet for at lade dig fodre med mediernes forproducerede smæde. Og et godt bud på, hvor du kunne starte er lige her.

Linket herover tager dig til en tråd på X (af The Vigilant Fox, der er chefredaktør for onlinemediet Vigilant News), hvor du kan se bidder af Dr. Phils nye interview (fra mandag 26. august) med Robert F. Kennedy Jr., sidstnævntes første interview siden han droppede ud af ræset om at blive Amerikas næste præsident. Du kan også se hele interviewet på Dr. Phils officielle hjemmeside – den finder du her. Du kan også finde interviewet opdelt i bidder på YouTube.

Interviewet er utroligt spændende. Og det er bemærkelsesværdigt, at skrupskøre Kennedy – som så ofte før – er en af de eneste politikere, der kræver svar på spørgsmålet: “Hvad er det, der SKER med vores børn? Vi har de SYGESTE børn i verden?”

Her ved vi jo alle, at det ‘normale’ at gøre er at lade som absolut ingenting. Og hvis du er en i position, hvor det eksisterende system kan gavne dig selv, så omfavn det. Her er virkelig meget mammon at hente.

Og så både kræver og lover han sørme også handling. Tal lige om kukkeluk.

Nu er der lige det med Kennedy, at skulle tidligere præsident Donald Trump gå hen og vinde præsidentvalget, er det endog meget sandsynligt, at Robert F. Kennedy Jr. vil få en fremtrædende rolle i Trump-administrationen indenfor netop sundhedsområdet.

Så måske vi bør prøve lige at lytte til ham..?

Læs også: Biden stukket i ryggen af sine egne

60% af amerikanske børn med kroniske sygdomme

I interviewet diskuterer Kennedy en række emner, der omfatter sundhed, vacciner, politiske holdninger, og hans syn på regeringens indflydelse. Kennedy, der er kendt for sin kritik af vaccinepolitikker og farmaceutiske virksomheder, taler ofte om sin bekymring over vaccine-sikkerhed og de sundhedsmæssige konsekvenser, han mener er undervurderet eller skjult.

Og han slår alarm – der er noget rivravruskende galt i USA.

“Hvad er det, der sker med vores børn? Vi har de SYGESTE børn i verden! Da jeg var barn havde omkring 6% af amerikanske børn kroniske sygdomme. I dag er tallet 60%. Og det er de store kategorier, vi taler om. Det er blandt andet neurologiske sygdomme, autisme, autoimmune sygdomme, diabetes og allergier,” siger Robert F. Kennedy Jr., der ved flere lejligheder i skarpe vendinger har kritiseret det amerikanske børnevaccinationsprogram. I 1983 var der i USA 11 vaccinationer, som barnet skulle følge, indtil barnet var 17 år. I dag er tallet 39.

Den usikre og ineffektive Covid-19-vaccine, som der ikke findes et eneste godt videnskabeligt argument for at børn skal modtage, er den seneste nye anbefaling til det almindelige børnevaccinationsprogram. Børnene bør modtage den, når de er 6 måneder, siger Amerikas sundhedsmyndigheder.

Nogle af vaccinerne kræver imidlertid flere stik og andre stik er tilbagevendende. Hvis du tæller det samlede antal stik, barnet skal have, er tallet langt over 100 fra 0-17 år. Det tal tager vi lige igen: Over 100 stik.

Du kan se CDCs (Centers for Disease Control and Prevention – den amerikanske version af Sundhedsstyrelsen, red.) opgørelse af børnevaccinationsprogrammet (US child vaccination schedule, red) lige her.

Når panden er bullseye

Robert F. Kennedy Jr. bruger også interviewet til at fremhæve sine synspunkter om regeringens rolle i at regulere sundhed og medicin og kritiserer, hvad han ser som en tæt forbindelse mellem regeringen og store farmaceutiske selskaber. Og så stikker han (igen-igen) frivilligt hænderne ned i hvepsereden:

Kennedy siger, at man kan få type 2-diabetes “til at forsvinde” for en “lille brøkdel” af omkostningerne ved at sætte enhver overvægtig amerikaner på Ozempic, der allerede nu banker på døren til Medicare (det offentlige sundhedsforsikringsprogram i USA, red.). Prisen for Ozempic er $1500 (ca. 10.500 kroner) om UGEN. Så noget af en udskrivning, vi taler om her.

Men hvordan mener Kennedy, at man kan få type 2-diabetes til at forsvinde?

“Giv hver amerikaner tre måltider om dagen med økologisk mad. Type 2-diabetes kan behandles med mad og motion, og det samme kan fedme,” siger Kennedy, der selvfølgelig godt selv ved, hvilken bombe det ville være for det amerikanske system. Og at forslaget i virkelighedens verden vil møde aggressiv, nådesløs, grundigt organiseret modstand.

Hvorfor er han så sikker på det?

“Fordi de medicinske industrier, der skal gøre os sundere, faktisk tjener flere penge, hvis vi bliver mere syge.”

Når han siger sådan nogle ting højt og offentligt og muligvis endda snart er i en position, hvor han rent faktisk kan skabe forandringer, håber Psst!, at Robert F. Kennedys sikkerhedsteam er i absolut verdensklasse. Det virker rimeligt at formode, at Kennedys (nye) fjender vil hyre folk, der ikke rammer øreflip, når de sigter efter pande.

En skør, skør mistillid til Big Pharma

I interviewet taler Robert F. Kennedy Jr. om Ozempic, en medicin der bruges til at behandle type 2-diabetes og også bruges off-label (brugen af et lægemiddel på en måde, der ikke er specifikt godkendt af en lægemiddelmyndighed, red.) til vægttab. Kennedy udtrykker bekymring over den stigende brug af Ozempic til vægttab uden for dets primære indikation for diabetesbehandling.

Kennedy siger, at der mangler tilstrækkelig langsigtet forskning om bivirkningerne ved at bruge Ozempic til vægttab. Han er bekymret for, at det kan føre til uforudsete helbredsproblemer, især når det bruges af personer, der ikke lider af diabetes. Han understreger også sin generelle mistillid til farmaceutiske selskaber og den måde, de promoverer medicin på, ofte uden at tilstrækkeligt informere om potentielle risici.

Kennedy taler om behovet for større forsigtighed og mere forskning, før lægemidler som Ozempic anvendes bredt til formål, de ikke oprindeligt blev godkendt til. Han argumenterer for, at offentligheden skal være opmærksom på både fordele og potentielle risici, især når det kommer til off-label brug af lægemidler.

Ulempe: Ingen andre end børn og skatteyderne vinder

Skulle Kennedys konfuse fantasier blive til virkelighed, ville det smadre så meget for samlet set så få.

  • Politikere vil ikke længere kunne opnå samme grad af smørelse fra medicinalindustrien.
  • Myndighederne, der er finansieret af medicinalindustrien, vil miste store indtægter.
  • Novo Nordisk vil alligevel ikke besejre USA med et fingerknips.
  • De øverste ansatte i de amerikanske sundhedsmyndigheder vil måske ikke længere nærmest automatisk flyve videre til velbetalte jobs i medicinalindustrien.
  • CNN, der bliver holdt oppe af Big Pharma, vil måske få det dødsstød, der allerede er blevet udsat så længe.

Altså: Grusomme konsekvenser.

På den anden side ville amerikanske børn måske omsider få chancen for at blive sundere. Og det er der jo, som vi ved, ikke mange hurtige penge i.

I det hele taget vil ingen andre end almindelige børn og skatteydere vinde en dyt, hvis Kennedy får noget at skulle have sagt.

Skrupskøre Kennedy er en trussel mod det etablerede system, der så rundhåndet belønner alle de rigtige mennesker.

Det er derfor, de altid enige medier altid kalder ham det, de kalder ham.

[email protected]k

Fotos: kennedy24.com

FØLG PSST! PÅ FACEBOOK OG X

TIL FORSIDEN