Medierne udstillet: Manipulation, propaganda og fordummelse

Psst! kortlægger nu dine ‘mediers’ skamløse, fordummende, hyper-manipulerende fortælling om Robert F. Kennedy Jr.. Spænd sikkerhedsselen – det er grimt at se på.

billed-eksempel

Skulle Donald Trump ende med at vinde præsidentvalget, er det meget sandsynligt, at Robert F. Kennedy Jr. vil få en fremtrædende rolle i Trump-administrationen indenfor sundhedsområdet.

Robert F. Kennedy har i lang tid klart og tydeligt sagt, hvad han mener er de primære faktorer i den utroligt store folkehelbredskrise, som USA befinder sig i. Men først en hurtig omvej:

Ifølge de nyeste data fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) er cirka 74 procent (!!) af voksne amerikanere overvægtige eller har fedme. Det omfatter både kategorien “overvægtige” og “fedme” (BMI på 30 eller højere, red.). Fedme alene påvirker omkring 42 procent af voksne amerikanere. Næsten hver anden amerikaner er fed.

Børnene har det ikke meget bedre. 20% af amerikanske børn og unge i alderen 2-19 år overvægtige. Det svarer til cirka 14,7 millioner børn og unge.

Og det bliver værre, meget værre: I dag har omkring 60% af alle amerikanske børn kroniske sygdomme. Neurologiske sygdomme, autisme, autoimmune sygdomme, diabetes, allergi og meget mere. I 1960’erne og op i 1970’erne var det tal 6 procent. Og pilen peger kun én vej: Mod yderligere lidelse for endnu flere.

What the hell is going on? Right?

Folkesundhedskrise er ikke ordet. En folkesundhedsKATASTROFE er.

Læs også: Fokus: Kennedys lækkede samtale med Trump

Hvilke ‘konspirationsteorier’?

Tilbage til Kennedy. Han har – kogt ind til selve benet – sagt, at ultraforarbejdede fødevarer (som rent juridisk og samfundsstrukturelt har kronede dage i USA) pesticider, gift i miljøet, gift i maden og gift i medicinen er de primære drivere i USAs næsten ufatteligt store folkesundhedskrise.

Han kritiserer tobaksindustriens indtog i fødevareindustrien. Han er skarp kritiker af, hvordan hele samfundsstrukturen i USA er bygget omkring ultraforarbejdede fødevarer (ultraprocessed foods i USA, red.), og hvordan de ultraforarbejdede fødevarer har uendeligt meget bedre forhold i USA end i andre dele af verden, hvor mange af ’ingredienserne’ ganske enkelt er forbudte. Vi taler skadelige ingredienser og tilsætningsstoffer, hvilket betyder, at en hel række af de (tilsyneladende) samme produkter indeholder vidt forskellige ting i USA sammenlignet med fx EU. Kendte eksempler er morgenmadsprodukter, slik, pomfritter og ketchup.

Og så kritiserer Kennedy Big Pharma. Det er det område, der afleder flest karikaturagtige fortællinger om ham. For Big Pharma generer man ikke bare lige sådan uden videre. De har dit tv og dine medier. De har egen tv-kanal (CNN) og uendelige midler.

Læs også: Åh åh! ‘Konspirationsteoretikeren’ Kennedy lover handling: Vi har de SYGESTE børn i verden!

Han er fx skarp kritiker af det amerikanske børnevaccinationsprogram. Du har helt sikkert allerede hørt, at han er ”imod vacciner, en antivaxxer”.

I 1983 var der i USA 11 vaccinationer, som barnet skulle følge, indtil barnet var 17 år. I dag er tallet 39, og hvis du tæller det samlede antal stik, barnet skal have fra 0-17 år, er tallet langt over 100. Det tal tager vi lige igen: Over 100 stik. Fuldstændigt grotesk – ligesom nogle af de stik, som selv nyfødte i USA modtager. Fx gives Hepatitis B-vaccinen inden for de første 24 timer efter fødslen.

At børnevaccinationsprogrammet i USA er løbet løbsk, og at hele det offentlige sundhedssystem i USA tydeligvis er kaput, hører du aldrig om. Du hører heller ikke noget til de mange professionelle kapaciteter, der på hvert deres felt bekræfter/understøtter Kennedys samlede budskab. Grunden er, at det ikke må indgå i ’fortællingen’.

Kennedy udstiller Big Pharmas landsskadelige virksomhed, ligesom han udstiller regeringens rolle i at regulere sundhed og medicin og den symbiotisk tætte forbindelse mellem regeringen/myndigheder og store farmaceutiske selskaber.

Og når man gør det, er der konsekvenser.

Så nu skal vi kigge på, hvad de danske medier fortæller dig om Robert F. Kennedy Jr.. Hvilken historie fortæller vores frie, uafhængige danske medier offentligheden om RFK Jr.?

Spænd sikkerhedsselen. Der er fri hastighed på manipulationsvejen.

Løgne, smæde, fordummelse og udeladelser

Nedenstående eksempler er på absolut ingen måde fyldestgørende. Du kan finde mange, mange, mange flere. Og hvis du inkluderer udenlandske medier, vil omfanget af overskrift-smæde få dit hoved til at spinne. Ligesom med Djokovic – spøjst nok også en ‘antivaxxer’.

Og så en sidste ting inden vi udstiller de altid enige massemanipulationsmedier:

De altid enige medier kalder ham antivaxxer hver gang, de har chancen. De danske medier hverken vil eller må vide noget om det amerikanske børnevaccinationsprogram, så det er ikke det, de henviser til. Vi ved selvfølgelig godt, hvad det egentligt handler om: Corona-vaccinen. Supervåbnet, frelseren, miraklet.

Det gør ingen forskel, at alle almindelige mennesker i dag ved, at der i den grad var god grund til at være skeptisk overfor den skræmmende usikre og utroligt ineffektive eksperimentelle vaccine, der er forurenet med udeklareret problematisk stads.

Covid-19-vaccinen, som har skadet og dræbt så mange mennesker.

Lad os komme i gang:

1: DR

Vi starter blødt med DR 20/8. Udskældt vaccinemodstander er de to vigtigste ord for DR. Derfor er det de to første ord.

2: Frihedsbrevet

Lad os komme videre til Frihedsbrevet, der ifølge Frihedsbrevet ikke er i lommen på andre end mediets medlemmer. Frihedsbrevet mener den 2. februar 2024 at vide, at det sindssyge amerikanske børnevaccinationsprogram IKKE skaber autisme (og alle de andre sygdomme, som RFK Jr. også benævner) og at Kennedy Jr.’s verdensbillede er plaget af “konspirationsteorier og fejlslutninger”. Frihedsbrevets verdensbillede er til gengæld det korrekte, skal vi altså forstå.

Der er noget suspekt ved Frihedsbrevets angst for at røre ved Covid-19.

3: Information

Information, et af de medier, der bigtime har brug for mediestøtten, er den 20/5-2023 meget bekymret for alle de ‘konspirationer’. Dem bryder Information sig ikke spor om.

Bemærk hvordan Information er hævet over at kigge ned i kaninhullet, og derfor opfinder en ‘det dér’.

4: DR

Vi skruer lidt op for tempoet, for nu kommer vi til DRs Genstart fra 2. juli 2024. Og de ved nok, hvordan en introduktion skal skæres. Ikke sandt?

“Konspriationsteoretiker”, “vaccine-skeptiker”, og “hans kontroversielle konspirationer” siger DR Genstart.

Hvem der bare kunne genstarte DR.

5: Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad har 23. juni 2024 hørt, at RFK Jr. har dødsensfarlige holdninger og er familiens sorte får. Så det smider de op i overskriften.

6: Jyllands-Posten

JP synes den 6. april 2023, at det vigtigste er, at han er ‘vaccineskeptisk’. Vil du høre noget sjovt? Man lærer på Journalisthøjskolen ikke at bruge samme vinklende ord i både rubrik og underrubrik (underoverskriften, red.). Men den læring tilsidesætter JP altså, fordi de synes, at det er meget vigtigt, at Robert F. Kennedy er ‘vaccineskeptisk’.

JP er sød og rolig og logrer glad, når maden bliver serveret. En drøm for den rigtige magthaver.

7: Information

Information, der som bekendt er helt på spanden uden sin mediestøtte, præsenterer sig selv som en seriøs avis. Og præsenterer RFK Jr. som en “kontroversiel antivaxxer”.

De her seriøse medier med deres papirtynde, men dog pompøse, propaganda, skrevet i topkedeligt ChatGPT-sprog, mestrer kunsten at fremmane eksplosiv kvalme.

8: Berlingske

Berlingske får den 12. august 2023 banko på fuld plade:

“Robert F. Kennedy Jr. er demokrat, antivaxxer og konspirationsteoretiker”, skriver Berlingske, som altid er det medie, der bøjer reglerne bedst for at skaffe sig selv mest muligt i mediestøtte.

9: Politiken

Politiken kan i april 2024 næsten ikke presse flere ord med ‘vaccineskeptisk’ ind i hverken rubrik eller underrubrik. Er du vimmer, han er vaccineskeptisk, ham Kennedy.

Der er heldigvis ikke mange, der holder Politiken længere. Det ser ikke godt ud for Politiken.

10: Jyllands-Posten

Godt spørgsmål, som JP stiller her den 15. august i år. Jeg har ikke svaret. Har dansk presses mest kridhvide og konforme får?

Den (skøre) onde mod alle de gode

Vi kunne blive ved med eksempler, men det må være nok. Også kvalmende at kigge på alt det skrald, lave screenshots af manipulation, fordummelse og bestilte talking points og lægge dem op en efter en.

Et sidste indspark:

Alle er enige om, at USA står midt i en folkesundhedskrise uden fortilfælde. Manden, der åbent kritiserer ultraforarbejdede fødevarer, pesticider, gift i miljøet, gift i maden og gift i medicinen, er den skøre nutcase. Ikke bare i amerikanske medier – også i de danske medier, som du kan se herover. Danske medier gør sig decideret umage for at sværte ham. Han er kugleskør og farlig. En antivaxxer. Han er den onde.

De, der lader folkesundhedskrisen ske, er derimod de gode. De er modsætningen til kugleskør og farlig – de er i så fald helt normale og sikre. Dem kan vi stole på.

De, der tillader og tilskynder, at 60% af alle amerikanske børn i dag har kroniske sygdomme, er heltene, som vi roligt kan lytte til. Det er dem, vi bør gengive. Ligesom dine ‘medier’ gør.

Vi bør hylde Big Pharma, tobaksindustrien, det samfundstrukturelle kollaps, korruptionen, symbiosen mellem regering, myndigheder og store farmaceutiske selskaber. Ligesom dine ‘medier’ gør.

Hvorfor gør de altid enige medier det, tror du? Er de bare…helt enige?

[email protected]k

Fotos: Psst!

FØLG PSST! PÅ FACEBOOK OG X

PSST! Vi vil gerne tale med mennesker, der har de historier, som medierne ikke vil og tør beskæftige sig med. Hvad vil du fortælle? Skriv til [email protected]k

TIL FORSIDEN