Danske regioner til vaccineskadede borgere: Glem det!

De mange danskere, der er blevet skadet af den stærkt usikre og ineffektive Covid-19-vaccine, har modtaget en ny strittende langefinger – denne gang er afsenderen Danske Regioner.

doktor-vil-c-19-vax-gravid-deposit-snip

Danske regioner har svaret på et åbent brev fra “Foreningen for bivirkningsramte – Covid19 vaccination”, og regionerne leverer mere af det, som de vaccineskadede borgere har modtaget i årevis: Ansvarsfralæggelse, afvisninger, en fuldendt mangel på nysgerrighed, pænt indpakkede fornærmelser og en uendelig strøm af henvisninger til ’egen læge’.

”Danske Regioner mener ikke, at der på nuværende tidspunkt er tilstrækkelig evidensbaseret viden til at etablere et specifikt tilbud til patienter, der oplever bivirkninger efter vaccination. Den enkelte patient skal således vurderes ud fra de symptomer, vedkommende har. Danske Regioner vil dog tage kontakt til Sundhedsstyrelsen ift. at drøfte dette, herunder om vi i fællesskab kan gøre det tydeligere for jeres patientgruppe, hvor de kan henvende sig. Vi vil også drøfte med Sundhedsstyrelsen, hvordan vi kan understøtte almen praksis med viden på området, både i forhold til viden om symptomerne, udredning, lindring og behandling,” svarer Danske Regioner.

Svaret er underskrevet af Karin Friis Bach, der er formand for Sundhedsudvalget, Danske Regioner.

Du kan læse Danske Regioners svar i fuld længde på X lige her.

Foreningen for bivirkningsramte – Covid19 vaccination stiller i deres åbne brev til regionerne en hel række konkrete spørgsmål, som Danske Regioner på ingen måde besvarer. Ikke engang i nærheden.

Så altså: Mere af det samme. Fra en ny afsender.

Du kan se foreningens åbne brev til regionerne lige her.

Læs også: De vaccineskadede danskeres åbne brev: Følelsen af svigt og forråelse

Læs også: Det åbne brev fra de vaccine-skadede: Nu har SST svaret

Læs også: Stabell Benn om SSTs svar: En hån mod patienterne

Nul hjælp, nul behandling, nul anerkendelse

Der findes intet udrednings eller behandlingstilbud til borgere med bivirkninger efter covid-vaccination i Danmark. Patienterne er fortsat syge, og man ved intet om, hvad vaccinen har gjort ved de skadede borgeres helbred. Og ingen instanser, styrelser, repræsentanter fra det ’officielle Danmark’ ønsker at vide det.

Alle vil til gengæld gerne sende aben videre, og det gør de så. I en sådan grad at abens rundtur efterhånden former en perfekt cirkel af ansvarsfralæggelse.

Sundhedsstyrelsen (SST) svarede sidst i maj 2024 nu på et åbent brev fra de vaccine-skadede danskere og et møde mellem parterne i november 2023. SST svarede, at de vaccine-skadede danskere kan se frem til ingen hjælp, ingen behandling, ingen anerkendelse.

De skadede borgere oplever ifølge SST i stor stil “selvoplevede symptomer”.

Medierne: Ikke en historie

Du kommer med sikkerhed ikke til at læse om de vaccineskadede danskeres kamp og konstante ødelæggende nederlag i dine medier.

De statsstøttede medier har hele vejen igennem omhyggeligt sørget for, at myndighedernes fuckfinger til de borgere, der udviste ’samfundssind’ ikke bliver for tydelig. Dine medier passer (fortsat) godt på at pleje ’Den Store Fortælling’, som langt de fleste nu ved var en rigged, uvidenskabelig, censurbelagt fortælling, der plejede andre interesser end folkesundhed.

Læs også: Zuckerberg: Facebook blev presset til censur – men vi laver ikke samme fejl igen

Ellers havde du naturligvis kunnet læse/se/høre meget mere om nogle af de konkrete eksempler, som er så groteske, at de næsten er komiske. Som fx da SST i august 2023 aflyste det møde, de selv havde kaldt de skadede borgere til, fordi læge, professor og vaccineforsker Christine Stabell Benn havde accepteret til at tage med til mødet som de skadede borgeres repræsentant for fagkundskaben.

Så kan det ellers nok være, at panikramte SST i en ruf fik smidt skuden i bakgear. SST aflyste hurtigt efter mødet med den begrundelse, at de ikke længere kunne se, hvad de skulle bruge de patienthistorier, som de selv havde efterlyst, til.

Det giver selvfølgelig ikke mening, men den slags tågesnak og fifleri er vi jo vant til nu.

Og det er selvfølgelig rent journalistisk en virkelig god historie, men at medierne ikke stiller kritiske spørgsmål til stat, myndigheder og styrelser i spørgsmålet om Covid-19, er vi også vant til.

Sådan er mønsteret i øvrigt over hele den Covid-19-vaccinerede del af verden.

Ingen tør, ingen vil, ingen må

De borgere, der er blevet skadet af Covid-19-vaccinen, er blevet svigtet fuldstændigt af Danmark. Det giver fx også Allan Randrup, Christine Stabell Benn og Frederik Schaltz-Buchholzer tydeligt udtryk for i Psst!s artikelserie ’De samme 10 spørgsmål’, og er i øvrigt tydeligt for enhver, der følger med.

Læs også: De samme 10 spørgsmål: Christine Stabell Benns svar

De borgere, der er blevet skadet af Covid-19-vaccinen, er også blevet svigtet fuldstændigt af de danske statsstøttede medier, der skylder så mange svar. Ærlige svar.

Men ingen tør. Ingen vil. Ingen må.

Derfor vil der også fremover være nul hjælp til og nul behandling og anerkendelse af de borgere, der gjorde deres pligt som en ’god borger’ i Danmark.

Men korthuset bliver ikke stående for evigt.

[email protected]k

Foto: Depositphotos.com

FØLG PSST! PÅ FACEBOOK OG X

TIL FORSIDEN